Teoretic, magazinele online au, prin definiție, un număr nelimitat de coduri pentru jocurile pe care le vinde. Cel puțin asta am crezut, până în prezent.

Ei bine, acest mit a fost spulberat în momentul în care mai mulți utilizatori au încercat să cumpere jocul Splinter Cell: Blacklist de pe Steam.

Magazinul online a pornit o promoție pentru jocurile din seria Splinter Cell, pe data de 28 octombrie. În foarte scurt timp, aproape tot stocul de coduri pentru Blacklist aproape că a fost epuizat, mulți utilizatori întâmpinând o eroare.

Departamentul de ajutor și dezvoltatorul Ubisoft au asigurat utilizatorii că vor primi codurile pe 30 Octombrie, care încă vin informații potrivit cărora există probleme cu aceste coduri.

Unii utilizatori au primit banii înapoi, dar nu este o compensație suficientă pentru faptul că nu au reușit să achiziționeze jocul dorit, la un preț foarte bun. În orice caz, este evident că această ofertă nu a fost susținută de părțile implicate.

O astfel de promoție nu trebuie lansată fără a asigura un stoc suficient pentru a susține numărul ridicat de cereri din partea utilizatorilor.