More

  Google Pixel este la fel de sigur ca iPhone, spune directorul de securitate la Android

  Dacă vă întrebaţi cât de sigure sunt noile telefoane de la Google, Pixel şi Pixel XL, directorul de securitate la Android vine cu răspunsul: „aproape identice în ceea ce privește capacitățile lor la nivel de platformă”.

  Vorbind pentru Motherboard în cadrul unei conferinţe ce a avut loc marţi, Adrian Ludwig, director de securitate la Google, a mai ţinut să precizeze că ecosistemul deschis al Android va asigura în viitor că a fost chiar mai sigur decât Apple iOS.

  Istoria ne arată că iPhone a fost perceput a fi cea mai sigură platformă, în mare parte datorită modului în care patch-urile de securitate rulează pe iOS în comparaţie cu Android. Ludwig a spus că numărul de telefoane Android care au potenţiale aplicaţii dăunătoare instalate reprezintă sub 1%, dar recunoaşte că fragmentarea între sistemele Android şi întârzierile între patch-urile de securitate rămân o îngrijorare.

  Ludwig a mai menţionat că un atac targetat asupra mai multor oameni în acelaşi timp a fost aproape imposibil pe Android şi nu este ceva ce se aşteaptă să vadă „vreodată în ecosistemul Android.”

  Ce părere ai cu privire la nivelul de securitate Android în comparaţie cu iOS? Scrie-ne în secţiunea de comentarii de mai jos!

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here