More

  The New York Times face pasul către o nouă eră a jurnalismului

  The New York Times va produce conţinut video la 360 de grade zilnic în parteneriat cu Samsung. Publicaţia online îşi propune să ţină pasul cu cele mai noi tendinţe din tehnologie şi să ofere publicului conţinut impresionant şi captivant.

  The New York Times a anunţat recent că lansează The Daily 360, un nou proiect jurnalistic, care va livra cel puţin un video 360° în fiecare zi.

  Pentru a pune în aplicare proiectul, The New York Times a făcut echipă cu Samsung, care va furniza jurnaliştilor din toate părţile lumii camere Gear 360, ca de altfel şi orice alt echipament necesar.

  Video-urile, care vor fi realizate pe diferite teme, de la evenimente importante în lume la divertisment, vor fi publicate pe website-ul New York Times şi în aplicaţia publicaţiei, ca de altfel şi pe Samsung VR, serviciul premium de realitate virtuală al companiei Samsung. În plus, conţinutul va fi prezent şi în „Explore with Galaxy area”.

  Până acum, două video-uri au fost publicate online. Primul, numit „In the Rubble of an Airstrike in Yemen”, iar cel de-al doilea, ceva mai puţin dramatic, care o prezintă pe Hillary Clinton făcându-şi selfie-uri cu potenţialii votanţi.

  Utilizatorii nu au nevoie de Samsung Gear VR sau de un dispozitiv de realitate virtuală pentru a viziona videoclipurile, deşi acestea oferă într-adevăr o experienţă captivantă. Poţi viziona conţinutul 360° şi de pe PC, folosind mouse-ul, ori de pe smartphone şi tabletă, răsucind dispozitivele în ce direcţie doreşti.

  Ce părere ai despre acest proiect realizat de The New York Times în parteneriat cu Samsung? Vrei să vezi mai mult astfel de conţinut pe Facebook? Lasă-ne părerea ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

  URMĂREȘTE-NE

  16,079FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here