More

  Allview prezintă SensyTouch, un birou interactiv de business

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Allview a prezentat astăzi, în cadrul Microsoft Summit 2016 un proiect îndrăzneț, destinat mediului de afaceri. SensyTouch aduce în prim-plan biroul interactiv ce înglobează un sistem multi-touch, menit să ofere o nouă perspectivă asupra interacțiunii cu clienții.

  Este o soluție completă și complexă care pune tehnologia în slujba business-ului, indiferent de domeniul de activitate. SensyTouch este un instrument care încurajează interacțiunea clienților cu produsele sau serviciile companiilor, printr-o experiență digitala inedită. În plus, SensyTouch este si un instrument de management foarte eficient, oferind perspectiva de ansamblu care asigură viteză și performanță în luarea deciziilor”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

  Sistemul interactiv SensyTouch poate integra mai multe dimensiuni de display, de la 43 la 150 inch, cu rezoluție 4K. Extrem de sensibil, ecranul tactil permite până la 50 de atingeri simultane, cu o viteză de răspuns mai mică de 10 milisecunde, performanțe care-i asigură unicitatea între sistemele de pe piață.

  Într-un design elegant și foarte subțire, SensyTouch înglobează componente de ultimă generație care asigură o putere de procesare impresionantă. Practic și intuitiv, sistemul SensyTouch poate fi folosit concomitent de mai mulți utilizatori, care fie lucrează într-un proiect comun, fie rulează aplicații distincte.

  Dezvoltatorii SensyTouch pun la dispoziția companiilor soluții complete care integrează componentele hardware și software, dar și consultanță pentru implementarea acestora, fiind singurul sistem care permite multi-touch, multitasking, multi-user.

  ” Fiecare proiect la care lucrăm este unic. Pornim de la înțelegerea profundă a nevoilor fiecărui business, ținând cont de specificul domeniului de activitate și propunem companiilor soluții personalizate. SensyTouch este mai mult decât un produs, este un concept care eficientizează procesele de muncă din companie, dar și experiența trăită de consumator”, susține Teodor Tănase, managing partner SensyTouch.

  Printre domeniile de activitate în care au fost aplicate până în prezent soluțiile SensyTouch se numără: telecom, bancar, auto, retail, turism, publicitate, televiziune și educație. Proiectele SensyTouch au fost implementate atât în țară cât și peste hotare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.