More

  McDonald’s lansează serviciul de comenzi şi plăţi prin smartphone

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În curând, clienţii restaurantelor McDonald’s vor avea posibilitatea să verifice, să comande şi să plătească pentru preparatele McDonald’s direct de pe smartphone.

  McDonald’s a anunţat consumatorii că în curând vor putea să plătească mâncarea pe care o consumă direct de pe smartphone-urile lor. Gigantul fast food va lansa tehnologia mobilă de comandă şi plată în Regatul Unit al Marii Britanii anul viitor, iar până în anul 2018 aceasta va fi disponibilă la între 20.000 – 25.000 de restaurante din întreaga lume.

  Tehnologia va fi lansată, de asemenea, în Australia, Canada şi Franţa, potrivit celor declarate de Becca Hary de la McDonald’s pentru Business Insider.

  Serviciul este ideal pentru clienţii care nu au foarte mult timp la dispoziţie şi doresc să primescă mâncarea în cel mai scurt timp cu putinţă. Consumatorii vor putea să nu mai stea la coadă pentru înregistrarea comenzilor şi nu vor mai fi nevoiţi să schimbe fizic banii, lucru ce îi va ajuta să pună mâna repede pe mâncare.

  Steve Easterbrook, CEO McDonald’s a vorbit despre comenzile de pe dispozitivele mobile încă din iulie 2015, spunând la acea vreme că atunci când consumatorii comandă prin serviciul acesta, restaurantul va primi notificări cu privire la venirea clienţilor prin intermediul serviciului de localizare geografică de pe telefon.

  În România, pentru moment nu se discută despre acest serviciu, dar nu este exclus ca la un moment dat să fie disponibil şi la noi, dată fiind afinitatea românilor pentru preparatele McDonald’s.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.