More

  Campanie exclusivă LG cu Media Galaxy de Black Friday 2016: Perfect Black, Perfect Black Friday

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  LG lansează o campanie exclusivă, în parteneriat cu Media Galaxy: Private Black Friday pentru a oferi acces la o selecție de produse de top din gama premium 2016, disponibile la prețuri speciale: patru modele de televizoare OLED, un televizor Ultra HD cu diagonală de 218 cm, mașina de spălat cu uscător LG Eco Hybrid și un frigider Side-by-Side LG cu tehnologie Door in Door.

  Sub sloganul Perfect Black, Perfect Black Friday, produsele de top LG pot fi cumpărate online la prețuri speciale, timp de 3 zile, înainte de startul oficial Black Friday. Pentru înscrierea în campanie, consumatorii se pot înregistra pe LGBlack.ro în perioada 2 – 17 noiembrie. Odată înscris, fiecare consumator va primi automat un cod de discount și, în zilele de 15, 16 și 17 noiembrie, pot cumpăra produsele LG exclusiv pe Mediagalxy.ro, folosind codul de discount primit.

  Televizorul LG OLED

  Design-ul Picture-on-Glass, avansatele funcții HDR și calitatea impresionantă a culorilor și adancimea nuanțelor de negru oferă televizorului LG OLED un avantaj major în fața competiției.

  Design uimitor Picture-on-Glass. Imagine perfectă

  Design-ul Picture-on-Glass dispune de panouri OLED ultra-subțiri de doar 2,57 mm cu un panou spate din sticlă transparentă și sistem de difuzoare sound bar în partea frontală. Această formă unică este posibilă datorită tehnologiei OLED. Televizoarele au fost gândite astfel încât să ofere un design sofisticat pentru orice cameră, oferind astfel o mai mare flexibilitate în timpul instalării.

  Culori perfecte pentru o experiență de vizionare aproape de realitate

  Noua gamă de televizoare LG OLED oferă o experiență de vizionare de neegalat, cu mai mult realism și precizie. Pe lângă formatul HDR10 de care dispune înreaga gamă LG OLED, fiecare televizor oferă tehnologia Dolby Vision necesară pentru a îmbunătăți experiența HDR.

  Conținutul Dolby Vision oferă o calitatea impresionantă a culorilor și a nuanțelor de negru. În plus motorul de cartografiere a tehnologiei Dolby Vision garantează un conținut optimizat pentru a se potrivi funcțiilor fiecărui televizor. Dolby Vision™ și HDR este deja formatul preferat al celor mai importanți jucători de pe piața transmisiunilor, studiouri de film și producători de electronice.

  Dincolo de compatibilitate, televizoarele LG OLED oferă o experiență HDR nuanțată, cotrastul și luminozitatea fiind redate în detaliu.

  Negrul perfect pentru o mai mare senzație de realism și profunzime

  Spre deosebire de ecranele LCD, unde iluminarea LED se realizează pe suprafețe întregi ale ecranului, în cazul panourilor OLED, fiecare pixel se poate aprinde sau stinge independent. Ca rezultat, televizoarele OLED afișează culori vibrante și umbre detaliate, chiar și atunci când obiecte luminoase se află lângă spații întunecate. Această abilitate permite ca imaginile să fie afișate atât cu un negru perfect, cât și în culori vibrante, televizoarele OLED fiind astfel mediul ideal pentru conținut HDR.

  Cu o putere de procesare de 10 biți, televizoarele LG OLED pot reda mai mult de un milliard de variații posibile de culoare cu cele mai fine detalii de culoare și gradații. Cu suportul BT.20202- standardul de ultimă generație pentru difuzare și distribuție – precum și cu o rată îmbunătățită de reproducere a culorii, nu este nicio surpriză faptul că directorii Academy Award au apreciat puterea televizoarelor LG OLED. Referenții au remarcat în mod repetat că nimic nu se poate compara cu OLED, atunci când vine vorba de portretizarea cu exactitate a conținutului cinematografic, așa cum a fost menit să fie văzut.

  Sunet premium fără nicio distorsiune

  Dezvoltat în parteneriat cu Harman/Kardon, sistemele audio ale televizoarelor LG OLED sunt proiectate cu un difuzor de sunet frontal, care oferă un sunet curat și detaliat fără nicio distorsiune. Bara de sunet este echipată cu subwoofere suplimentare pentru a susține puterea difuzoarelor. Televizorul LG OLED integrează un sistem de boxe decapotabil, care funcționează ca un stand care păstrează calitatea audio chiar și atunci cand televizorul este montat pe perete.

  Mașina de spălat cu uscător LG Eco Hybrid

  Economisiţi apă, timp și bani cu Eco Hybrid, cea mai nouă tehnologie de la LG Electronics încorporată într-o mașină de spălat cu un design premium. Aveți de ales între Eco dry și Normal dry. Modul ECO dry nu utilizează apă pentru uscare, iar modul Normal dry scurtează întregul ciclu, reducând costurile cu energia. Unde mai pui că economisești și bani cu această mașină 2 în 1, având și uscător și mașină de spălat într-un singur loc.

  Frigider Side-by-Side LG

  Având la dispoziție mega capacitatea de 600 de litri, puteți beneficia de o mai bună organizare și o stocare mai inteligentă. Stocați și depozitați toate cele necesare, fără grija spațiului. Cu un design special Ușa Door-in-Door™ vă permite accesul mai ușor la băuturi și gustări. Datorită cadrului avansat Slim Frame al ușii Door-in-Door™, spațiul interior a crescut cu 9%, iar rafturile suplimentare vă oferă încă un mod de a vă organiza frigiderul cu pierderi de aer rece mai mici.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.