More

  NETGEAR lansează NIGHTHAWK X10, unul dintre cele mai rapide routere din lume

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Netgear®, Inc., producător global de echipamente de rețea destinate caselor inteligente, lansează astăzi cel mai rapid router WiFi din industrie, modelul Nighthawk X10 AD7200 .

  Noul echipament oferă o viteză WiFi combinată de până la 7.2Gbps și se bazează pe unul dintre cele mai rapide procesore întâlnite la un router destinat segmentului de consumer, un CPU quad core tactat la 1.7GHz. De asemenea, vine dotat cu o arhitectură WiFi Quad-Stream Wave 2,  suport pentru noul standard WiFi 802.11ad, cea mai nouă tehnologie MU-MIMO, precum și patru antene active, de mare putere, capabile să extindă aria de acoperire a semnalului wireles.

  “Capabilitățile sperioare oferite de standardul 802.11ad vor îmbunătăți experiențele utilizatorilor atunci când vorbim de aplicații ce necesită un transfer mare de date. De asemenea, 802.11ad oferă o latență mai mică, aproximativ o zecime din cea a standardului 802.11ac, esențială la utilizarea aplicațiilor de realitate virtuală,” a declarat Michael Thelander, președintele diviziei Signals Research Group.

  Nighthawk X10 este primul router capabil să ruleze Plex Media Server fără ajutorul unui PC, oferind performanțe superioare pe partea de streaming 4K. Astfel, folosind orice dispozitiv capabil de streaming, fie el telefon, tabletă, consolă de gaming sau televizor, veți putea accesa rapid și ușor filmele, serialele, colecțiile de muzica și pozele aflate pe mediile de stocare locale.

  De asemenea, NETGEAR Nighthawk X10 este primul router destinat segmentului de consumer ce include un port 10Gigabit LAN SFP+, capabil să suporte o conexiune prin fibră optică.

  Oferă un excelent suport de back-up și streaming pentru dispozitivele NAS – precum NETGEAR® ReadyNAS – fiind o soluție ideală pentru accesul rapid și ușor a colecțiilor video HD. Vine dotat cu doua porturi USB 3.0, perfecte pentru adăugarea unui spațiu de stocare pentru back-up și transfer de fișiere.

  “Nighthawk X10 stabilește un nou standard de performanță și un nou record de viteză la transferul fișierelor video de mari dimensiuni,” a declarat David Henry, vice președinte al diviziei home networking la Netgear.

  Achiziția router-ului NIGHTHAWK X10 oferă acces gratuit pentru șase luni la serviciul de cloud Amazon Drive și trei luni de acces gratuit la toate opțiunile premium oferite de Plex Pass.

  Mai multe detalii despre produs, gasiti aici:

  » https://www.netgear.com/landings/ad7200/?cid=wmt_netgear_organic sau în video-ul de prezentare de mai jos.

  Specificații

  » AD7200 Quad Stream Wave2 WiFi capabil să ofere viteze de transfer wireless de până la 4600+1733+800Mbps*
  » Tehnologie WiFi 802.11ad WiFi
  » Suport Plex Media Server
  » CPU quad core la 1.7GHz
  » 4 antene de putere
  » 6 porturi Gigabit Ethernet LAN
  » 2 porturi USB 3.0
  » Opțiune de backup în cloud cu serviciul Amazon Drive
  » NETGEAR® ReadyCLOUD® 
  » Un port 10Gigabit pentru fibră optică
  » Tehnologie  MU-MIMO
  » NETGEAR® Up app .
  » NETGEAR® genie® app.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.