More

  PS4 Pro face cea mai bună echipă cu televizoarele 4K HDR – Recomandări pentru gameri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony anunță disponibilitatea consolei PlayStation 4 Pro, iar utilizatorii vor putea obține cea mai bună experiență de gaming la calitate 4K, cu televizoarele Sony din gama 4K HDR.

  PS4 Pro oferă o putere grafică și de procesare sporită, redând detalii mai bune și oferind o precizie vizuală fără precedent. Utilizatorii care dețin un televizor Sony 4K HDR se vor putea bucura de toate titlurile pentru PS4 la o calitate superioară, la rezoluție 4K, dar și de îmbunătățiri la nivelul framerate-ului.

  Tehnologia X-tended Dynamic Range este, de asemenea, disponibilă pentru mai multe modele de televizoare Sony 4K HDR, contrastul dintre albul luminos și negrul intens fiind astfel mult îmbunătățit. Algoritmul de iluminare din spate cu reglare locală a intensității luminoase oferă un nivel de luminozitate de trei ori mai puternic față de un televizor LED obișnuit. Indiferent dacă jucați jocurile sport preferate sau ”călătoriți” într-o lume post-apocaliptică, jocurile vor fi mai precise, mai clare și mai realiste ca niciodată.

  Afișajul 4K HDR de la Sony, cu un nivel ridicat de luminozitate și contrast dispun de tehnologia TRILUMINOS, care ajută la crearea unor saturații de culori și subtilități cromatice care aduc jocurile la viață. Cu o paletă mai largă de culori, umbre și nuanțe naturale, jocurile vor fi redate așa cum au fost gândite de creatorii lor.

  Motoi Kawamura, șeful diviziei TV Marketing și Product Planning, Sony Europe, a declarat: „Întotdeauna căutăm soluții pentru a le oferi clienților noștri cele mai bune experiențe. Am fost deja martorii diferenței vizibile pe care tehnologia 4K o aduce calității transmisiunilor evenimentelor sportive, filmelor și altor modalități de divertisment. Tehnologia 4K HDR pe care o oferă gama noastră de televizoare va reda jocurile mai realist, mai captivant și mai frumos ca niciodată.”

  Indiferent de buget, gama de televizoare Sony 4K HDR cu modelele ZD9, XD94/93, XD85, SD85, XD83, XD80, SD80 şi XD75/70 este partenerul recomandat pentru noua consolă PS4 Pro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.