More

  Trei noi funcţii beta adăugate în Google Maps pentru Android

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Versiunea beta v9.41 Google Maps pentru Android conţine trei mici, dar bine primite, îmbunătăţiri. Pe scurt, Google a adăugat opţiunea de a porni Maps în vederea din satelit, ca de altfel şi link-uri în articole pentru cele mai bine notate locuri (precum restaurantele) şi un nou aspect când adaugi opriri pe parcursul unei rute.

  În plus, Google pare să lucreze la un sistem care să alerteze utilizatorii cu privire la ofertele hotelurilor, dar această funcţie nu a fost implementată încă.

  Prima funcţie nouă Google Maps permite o nouă comutare în interiorul meniului de setări. Mai exact, dacă preferi vizualizarea traseului din satelit, poţi seta ca Maps să se deschidă direct în harta preferată.

  Cea de-a doua funcţie Google Maps se referă la faptul că restaurantele sau alte locaţii care îţi apar în Maps vin însoţite de link-uri care duc pe diferite website-uri, de pe care poţi afla cât mai multe informaţii cu putinţă, cum ar fi impresii, review-uri şi comentarii. De asemenea, vei avea posibilitatea să vezi cât timp petrec în medii oamenii în locaţia respectivă.

  Cea dea treia şi nu cea din urmă funcţie Google Maps, îţi va permite să adaugi semne de oprire de-a lungul traseului, cu butoane mai mari şi mai colorate, care fac ca funcţia să fie mai uşor de operat.

  Versiunea beta 9.41.0 poate fi descărcată şi instalată peste cea existentă deja ca document APK de aici, deşi Google va lansa cel mai probabil în doar câteva zile update-ul în Play Store.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.