More

  Un cuplu de canadieni a fost nevoit să distrugă telefoanele Note 7 pentru a ajunge acasă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung a anunţat în urmă cu o săptămână că a reuşit să retragă un procent semnificativ de telefoane Galaxy Note 7 de pe piaţă, mai exact peste 80%. În plus, Samsung a lansat un update pentru sistemul de operare prin care a limitat capacitatea de încărcare a bateriilor la 60%, iar lucrurile par să revină treptat la normal.

  Se pare că, modul în care Samsung a manageriat supraîncălzirea şi exploziile bateriilor Note, ca de altfel şi retragerea de pe piaţă a tuturor terminalelor, nu a fost de bun augur pentru toţi clienţii Note 7.

  Mai exact, firma de avocatură canadiană McKenzie Lake Lawyers LLP a intentat un proces împotriva diviziilor Samsung Canada şi Samsung Statele Unite ale Americii. Aceştia susţin că Samsung a fost neglijentă şi ar fi trebuit să fie conştientă de pericolele din aceste telefoane.

  Procesul reprezintă cumpărătorii canadieni ai telefonului Note 7. Clienţii doresc să fie despăgubiţi în urma daunelor şi vor cere Samsung un comunicat oficial prin care să recunoască faptul că în timpul procesului de distribuţie şi mai apoi a celui de retragere al Note 7 s-a comportat necorespunzător, iar compania a încercat să inducă în eroare clienţii şi să le ascundă informaţii.

  Cei care au intentat procesul se numesc Hannah Shaheen şi Daniel Fuller. Cuplul se întorcea din luna de miere cu noile lor telefoane Note 7 când au fost informaţi de autorităţile de la aeroport că nu pot să aibă telefoanele asupra lor pentru că sunt interzise în avion. Drept urmare, ambii clienţi Samsung au fost forţaţi să distrugă telefoanele şi să scape de ele pentru a se putea întoarce acasă. Compania nu i-a compensat în niciun fel, potrivit celor declarate de cuplu.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.