More

  Black Friday la Digi Mobil: Reduceri la telefoane şi discount la plata abonamentului

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În perioada 11 – 21 noiembrie 2016 are loc campania Black Friday la RCS & RDS. Aceasta este destinată clienţilor noi care contractează servicii fixe și mobile din portofoliul Digi.

  Promoția de Black Friday 2016 la RCS & RDS le aduce clienților reduceri de până la 400 de lei la achiziția oricărui smartphone din oferta Digi Mobil sau la alegere, discount de 50% din tariful lunar al abonamentului, pe o perioadă de 12 luni.

  Orice client care alege pachetul Optim Nelimitat primește o reducere de 50 de lei, iar dacă își portează numărul de abonament în rețeaua Digi Mobil, se adaugă suma cadou promoțională pentru portare de 150 de lei. Utilizatorii care vin în rețeaua la Digi Mobil cu numărul de cartelă din altă rețea primesc 75 de lei.

  Abonamentul Optim Nelimitat include minute nelimitate în rețeaua Digi (fix-mobil), dar şi în alte reţele naționale și internaționale (fix-mobil) și trafic lunar de date mobile de până la 10 GB în reţeaua 3G şi de până la 50 GB în reţeaua 4G.

  Clienții își pot suplimenta valoarea cadoului până la 400 de lei dacă optează și pentru alte servicii din portofoliul Digi:

  digi

  Sumele cadou pot fi folosite cumulat ca avans sau ca discount la plata integrală pentru achizitionarea oricărui smartphone din oferta Digi Mobil. În cazul în care își doresc o reducere la plata abonamentului lunar, clienții pot opta pentru o reducere de 50% din prețul acestuia, timp de 12 luni, dacă își portează numărul de abonament la Digi MobilUtilizatorii care își portează numărul de cartelă din altă rețea la Digi Mobil, beneficiază de 50% reducere la plata abonamentului, pe o perioadă de 6 luni.

  Serviciile pot fi contractate în toate magazinele Digi și în punctele de prezență RCS & RDS din toată țara sau prin intermendiul reprezentanților companiei care vizitează clienții la domiciliu în perioada 11-21 noiembrie 2016.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.