More

  Facebook le-a transmis vineri prietenilor tăi că ai murit

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vineri, mai mulţi utilizatori Facebook au fost surprinşi de faptul că Facebook i-a declarat morţi şi încuraja prietenii să le sărbătorească memoria. Printre utilizatorii Facebook care au avut parte de această surpriză se numără şi însuşi Mark Zuckerberg.

  Ce s-a întâmplat de fapt: În decursul zilei de vineri, 11 noiembrie 2016, un banner memorial a apărut din sesin pe paginile mai multor utilizatori Facebook. Pe bannerul respectiv scria simplu şi la obiect: „Sperăm ca oamenii care l-au iubit pe „X” să găsească alinarea în lucrurile pe care ceilalţi le distribuie pentru a-şi aminti şi a-i sărbători viaţa. Învaţă mai multe despre conturile memoriale şi despre setările contactului de moştenire pe de Facebook.”

  Aşa cum se poate observa din captura de ecran realizată de Business Insider, chiar şi fondatorul şi CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg a avut parte de un asemenea banner pe pagina sa oficială.

  În cele din urmă, mesajul s-a dovedit a fi o eroare de server ce a apărut puţin după orele 15:00, dar a dispărut până în orele 16:00.

  Aşadar, dacă ai văzut pagina unui prieten transformându-se într-o pagină memorială, şansele ca acesta să fie în continuare în viaţă sunt foarte mari. Facebook nu a depistat încă ce a provocat bug-ul de server.

  Tu ai întâlnit bannerul memorial pe pagina ta de profil de pe Facebook sau pe cea a unui prieten? Care a fost reacţia ta de moment? Lasă-ne povestea ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.