More

  Instagram primeşte noi funcţii printre care modul Boomerang, Mentions şi Link-uri „See More”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Utilizatorii Instagram vor fi încântaţi să afle că li se pregătesc noi funcţii mulţumită unui nou uodate care tocmai a fost lansat atât pe platformele Android, cât şi iOS.

  După ce a lansat „Stories” în urmă cu doar câteva luni de zile, Instagram anunţă noi beneficii pentru cei care folosesc deja această funcţie.

  Boomerang şi Mentions sunt două noi funcţii care sunt menită să facă povestea ta din Instagram mult mai distractivă. Prima îţi permite să înregistrezi o serie de imagini care vor fi transformate ulterior în GIF-uri. Până acum, pentru a obţine astfel de mini video-uri, utilizatorul era nevoit să descarce separat aplicaţia Boomerang, să o instaleze şi să editeze video-urile în ea, după care să le încarce pe Instagram.

  Cu Mentions, poţi împărtăşi acum momente cu cei dragi menţionându-i în poveste. Mentions funcţionează la fel cum se întâmplă cu titlurile şi comentariile, aşa că nu ar mai fi mare lucru de adăugat aici.

  Ori de câte ori cineva te va menţiona, vei primi o notificare direct pe smartphone. Doar dacă cineva căruia nu i-ai dat follow te menţionează, atunci notificarea va apărea ca cerere în mesagerie.

  Printre noile funcţii Instagram se mai numără şi link-urile „See More” la finalul unor poveşti, aşa că dacă vrei să vezi mai multe poveşti poţi da click pe acele link-uri. Potrivit Instagram, „acesta este un test care permite conturilor verificate să adauge link-uri pentru a le fi mai uşor să înveţe mai mult.”

  Instagram a confirmat că update-ul aplicaţiei este disponibil în App Store, Google Play Store şi Windows Store (Pentru Windows 10).

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.