More

  Apple se pare că lucrează la o pereche de ochelari de realitate augmentată

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Bloomberg anunţă că Apple dezvoltă în prezent o pereche de ochelari care vor conecta iPhone-ul şi imaginile afişate, informaţiile şi conţinutul de realitate augmentată în faţa ochilor tăi, asemeni Google Glass.

  Potrivit surselor citate de agenţia de presă Bloomberg, compania a comandat cantităţi mici de display-uri pentru vedere pentru a testa acest concept. Totuşi, se pare că gigantul din Cupertino nu este pregătită să dea drumul la producţiei pentru că se pare că cererea nu este suficient de mare pentru ca o producţie de masă să fie pornită.

  Se zvoneşte că, Apple va dori să lanseze acest tip de ochelari inteligenţi cel mai devreme în anul 2018, dacă testele oferă cele mai bune rezultate.

  În luna iulie, CEO-ul Apple, Tim Cook, preciza că este foarte optimist cu privire la realitatea augmentată, iar în ultimii ani, compania a achiziţionat PrimeSense, care a dezvoltat tehnologia senzorilor de mişcare pentru Microsoft Kinect, împreună cu start-up-urile de realitate augmentată Metaio şi Flyby Media. De asemenea, Apple a achiziţionat un patent pentru ochelari inteligenţi cu display digital la începutul acestei luni.

  În plus, Cook a mai precizat că nu este foarte atras de VR, ci mai degrabă de realitatea augmentată: „Nu pot să îmi imaginez toată lumea de aici închizându-se într-o experienţă VR, cât timp tu eşti aici cu mine, dar aş putea să îmi imaginez cum toată lumea de aici experimentează realitatea augmentată chiar acum.”

  Foto: The Next Web

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here