More

  Twitter introduce suportul pentru codurile QR

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă nu reuşeşti să găseşti ceva în mod deosebit pe Twitter, s-ar putea să te bucuri să afli că platforma de microblogging a lansat o soluţie care să te ajute să ai parte de o experienţă mult mai uşoară cu cei pe care îi urmăreşti. Este vorba despre suportul pentru codurile QR.

  Snapchat a introdus deja de ceva vreme acest serviciu, iar Twitter l-a considerat important şi îl pune şi el la dispoziţia utilizatorilor. Astfel, Twitter poate crea o legătură între imagine şi contul tău, celorlalţi fiindu-le mult mai uşor să te adauge prin simpla scanare a codului QR cu ajutorul camerei smartphone-ului.

  Este simplu să accesezi codul QR. Pur şi simplu deschide aplicaţia Twitter, după ce ai actualizat-o la zi, dă swipe din partea stângă pentru a avea acces la opţiuni şi selectează „QR code”. Apoi, vei avea opţiunea să scanezi codul, dar poţi selecta, de asemenea, „My QR code”. Acest lucru va crea propriul tău cod, căruia îi poţi face un screenshot pentru a-l distribui celor care te urmăresc.

  Codurile QR sunt în tendinţe în această perioadă şi prind tot mai mult la public. Acestea sunt utilizate atât pe cărţi de vizită, cât şi pe bannere sau revistele printate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here