More

  Uber este prezent de astăzi şi în Braşov: Ce trebuie să ştii ca să mergi cu Uber în Braşov

  Începând din data de 17 noiembrie 2017, orele 13:00, uberX este disponibil şi în Braşov.

  Se pare că, Uber a ascultat cerinţele braşovenilor şi turiştilor care vizitează oraşul şi începând de astăzi, românii, dar şi străinii, pot comanda o maşină prin simpla apăsare a unui buton.

  Uber oferă o opțiune de mobilitate sigură și de încredere pentru utilizatori și o oportunitate economică flexibilă pentru șoferii parteneri, într-un oraș în plină dezvoltare care are nevoie de alternative inteligente.

  TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII PENTRU A MERGE CU UBER ÎN BRAȘOV CHIAR DIN PRIMA ZI

  » Descarcă aplicația Uber de pe iOS App Store sau Google Play Store, sau fă-ți cont aici
  » Cu Uber nu ai nevoie de numerar! Adaugă cardul tău bancar în cont – totul în deplină siguranță
  » Deschide aplicația, alege locul de pornire și vezi pe hartă cum Uber-ul tău vine spre tine, în timp real
  » Bucură-te de drum! La destinație, tot ce trebuie să faci este să cobori! Nu e nevoie să plătești cu numerar, și nici să lași bacșiș
  » La final, vei primi pe email un sumar al cursei care conține suma, distanța, traseul, cine te-a dus la destinație.
  » Ai nevoie de factură fiscală? Nimic mai simplu! Accesează contul tău online de utilizator, selectează cursa și apasă butonul “Descarcă factură”
  » Nu în ultimul rând, nu uita să oferi un rating șoferului partener! Feedback-ul tău ne ajută să menținem standardele Uber ridicate și să ne asigurăm că experiența ta este magică de fiecare dată

  CARE SUNT TARIFELE UBER ÎN BRAȘOV

  În noua aplicație Uber vei vedea o estimare a prețului pe care îl vei achita înainte de a comanda o mașină. Tariful pe care îl vei plăti la finalul cursei este calculat ca suma tarifului de bază + numărul de minute petrecut în cursă x tariful pe minut + numărul de kilometri parcurși x tariful pe kilometru. Tariful minim pentru cursa ta Uber este de 7 lei, iar dacă anulezi comanda după mai mult de 5 minute vei achita o taxă de anulare de 6 lei.

  Astfel, în condiții de trafic normal, tariful pe care îl vei achita pentru o cursă de la gară la Piața Sfatului va fi de aproximativ 8 lei. În curând, Uber va fi lansat şi în Timişoara, potrivit celor anunţate pe blogul Uber România.

  URMĂREȘTE-NE

  16,079FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here