Cum transmiți LIVE pe INSTAGRAM

SHARES

Cum transmiți LIVE pe INSTAGRAM – Pas cu pas

Mădălina Gănescu
- 23.11.2016, 10:45 în Aplicaţii
Cum transmiți LIVE pe INSTAGRAM

Instagram lucrează la o serie de noi funcţionalităţi pentru utilizatorii aplicaţiei de photosharing. Acum totul se concretizează. Află cum transmiți LIVE pe INSTAGRAM – Pas cu pas.

De acum, dacă ai cont de Instagram, trebuie să ştii că vei putea transmite video-uri LIVE în Instagram Stories. Dar și că fotografiile şi video-urile pentru grupuri şi prieteni din Instagram Direct vor dispărea.

Instagram limitează sesiunea live la 60 de minute. Un timp deloc rău am putea spune.

Cum transmiți LIVE pe INSTAGRAM

LIVE VIDEO pe Instagram Stories te ajută să te conectezi cu prieteni şi followers chiar în acest moment. Este simplu să intri în direct pe Instagram. Trebuie să dai swipe dreapta din feed pentru a deschide cameră. Apoi, apeşi pe butonul „Start Live Video” şi începi să distribui conţinut video live până la o oră.

Prietenii de pe Instagram vor primi o notificare când intri LIVE. Astfel încât să te poată urmări. Cât timp eşti live, poţi comenta, astfel încât toţi cei care te urmăresc să vadă sau să oprească comentariile în acelaşi timp. Când termini transmisiunea LIVE pe Instagram, povestea ta live dispare din aplicaţie. Astfel încât să te simţi confortabil să o distribui oricând doreşti, desigur, dacă mai consideri că este necesar.

Când cineva pe care îl urmăreşti pe Instagram începe să transmită LIVE, vei vedea „Live” sub fotografia de profil din bara Stories. În timpul transmisiunii, poţi comenta şi poţi da like cât de mult doreşti. Poţi, de asemenea, să descoperi noi video-uri LIVE în Explore. Dă click pe „Top Live” pentru a vedea transmisiunile LIVE care au loc în acest moment pe Instagram.

Funcţia LIVE pe Instagram Stories şi Explore va rula la nivel global în următoarele săptămâni. Pentru a afla mai multe despre video-urile LIVE pe Instagram Stories, intră pe Instagram Help Center.

Tu ai transmis până acum live pe Instagram? Îți place să urmărești live-urile celor căror le-ai dat follow? Scrie-ne în comentarii.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
COMENTARII

Comentarii

comentarii

 
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!