LIVE pe INSTAGRAM pentru toată lumea: Cum poţi transmite LIVE pe INSTAGRAM

Mădălina Gănescu
de - acum 11 luni în Aplicaţii

Intagram a anunţat de ceva vreme că lucrează la o serie nouă de funcţionalităţi pentru utilizatorii aplicaţiei de photosharing, iar acum totul se concretizează.

De acum, dacă ai cont de Instagram, trebuie să ştii că vei putea transmite video-uri LIVE în Instagram Stories şi că fotografiile şi video-urile pentru grupuri şi prieteni din Instagram Direct vor dispărea.

LIVE VIDEO pe Instagram Stories te ajută să te conectezi cu prieteni şi followers chiar în acest moment. Este simplu să intri LIVE pe Instagram, trebuie să dai swipe dreapta din feed pentru a deschide cameră, apeşi pe butonul „Start Live Video” şi începi să distribui conţinut video live până la o oră.

Spre deosebire de Facebook LIVE, care îţi permite să transmiţi LIVE un număr nelimitat de ore, Instagram te limitează la 60 de minute, un timp deloc rău am putea spune.

Prietenii de pe Instagram vor primi o notificare când intri LIVE, astfel încât să te poată urmări. Cât timp eşti live, poţi comenta, astfel încât toţi cei care te urmăresc să vadă sau să oprească comentariile în acelaşi timp. Când termini transmisiunea LIVE pe Instagram, povestea ta live dispare din aplicaţie, astfel încât să te simţi confortabil să o distribui oricând doreşti, desigur, dacă mai consideri că este necesar.

Când cineva pe care îl urmăreşti pe Instagram începe să transmită LIVE, vei vedea „Live” sub fotografia de profil din bara Stories. În timpul transmisiunii, poţi comenta şi poţi da like cât de mult doreşti. Poţi, de asemenea, să descoperi noi video-uri LIVE în Explore. Dă click pe „Top Live” pentru a vedea transmisiunile LIVE care au loc în acest moment pe Instagram.

Funcţia LIVE pe Instagram Stories şi Explore va rula la nivel global în următoarele săptămâni. Pentru a afla mai multe despre video-urile LIVE pe Instagram Stories, intră pe Instagram Help Center.

Comentarii

comentarii

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ