More

  Samsung caută noi furnizori pentru scannerele de amprentă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În urmă cu aproximativ două săptămâni am aflat că Samsung ar putea lucra la propriile scannere de amprentă. Chiar dacă informaţia ar putea să fie încă valabilă, există o serie de zvonuri care arată că gigantul sud-coreean ia în considerare furnizorii locali pentru o parte dintre scannerele de amprentă necesare pentru producţia de smartphone-uri.

  Una dintre companiile care se află în tratative cu Samsung a încercat să introducă produsele sale în conglomeratul de tehnologie în ultimii ani, în timp ce alta este nouă pe piaţa de senzori de amprentă. Cei doi noi parteneri se aşteaptă să producă pentru Samsung un total de 2 milioane de module pentru smartphone-urile low-end.

  Dacă zvonul este real, Samsung ar putea găsi o modalitate prin care să combine senzorii de amprentă pe care îi achiziţionează de la furnizori cu ceva ce produce in-house, unele fiind cumpărate de la funizorii locali, alţii venind de la nume mari din industrie precum Synaptics şi FPC.

  Acest lucru va permite Samsung să implementeze astfel de module pe întreaga ofertă de smartphone-uri, nu doar pe modelele flagship, de vreme ce va reduce costurile modulelor.

  Pentru moment, nu sunt confirmate de Samsung nici scannerele de amprentă de la noii furnizori, nici cei ce ar putea fi produşi in-house, dar vom fi cu ochii pe producătorul de smartphone-uri numărul 1 în lume şi vă vom ţine la curent cu detaliile pe măsură ce acestea apar.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.