More

  Samsung Galaxy S7 Edge în noua variantă de negru arată surprinzător

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Zilele trecute anunţam că gigantul de tehnologie sud-coreean Samsung lucrează la „o nouă variantă de negru” pentru Galaxy S7 şi S7 Edge. Chiar dacă Galaxy S7 şi S7 Edge Onyx Black sunt foarte elegante, se pare că nu sunt suficient de atractive pentru Samsung.

  În cazul în care vă întrebaţi cum vor arăta de fapt noile nunaţe de negru pentru S7 şi S7 Edge, iată că au apărut o serie de imagini în online, iar rezultatele par să fie unele suprinzătoare.

  Diferenţele între Onyx Black şi noua versiune de negru de la Samsung se pot observa cu uşurinţă, pentru că până şi marginile din metal sunt schimbate. Dacă la Galaxy S7 şi S7 Edge Onyx Black marginile sunt gri-metalic, pentru noua variantă Samsung s-a gândit să adopte numai negru.

  Cu siguranţă noua opţiune de culoare este un răspuns la Jet Black iPhone 7 de la Apple, care a prins extraordinar de bine la public, chiar dacă riscul să se zgârie sunt foarte mari. Până şi Apple recomandă utilizarea unei carcase pentru acest model.

  Totuşi, indiferent cât de special va fi noul negru pentru S7 şi S7 Edge, nimic nu va putea ţine amprentele la distanţă. Noua versiune de culoare pentru Galaxy S7 şi S7 Edge este aşteptată să ajungă pe rafturile din magazine undeva în decembrie, exact la timp pentru sărbătorile de iarnă. Sursa 1, 2

  Imagini cu „noul negru” pentru Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge

  s7-edge-negru-6 s7-edge-negru-5 s7-edge-negru-4 s7-edge-negru-3 s7-edge-negru-2 s7-edge-negru-1

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.