More

  Facebook blochează filtrele Prisma pentru Facebook LIVE

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook încearcă să ţină orice urmă de competiţie la distanţă, fie că vorbim despre start-up-uri, fie de companii prezente pe piaţă de ani de zile. Astăzi, aflăm că Facebook a oprit accesul Prisma la Live Video API.

  Mai exact, Prisma nu va mai avea posibilitatea să ofere utilizatorilor filtrele pentru aplicaţia de LIVE pe Facebook, iar asta pentru că ambele companii au lansat modalităţi de a include filtrele de artă în video-urile Facebook LIVE.

  Potrivit TechCrunch, Facebook a transmis un e-mail echipei din spatele Prisma, precizând că aplicaţia Facebook suportă deja transmisiunile video de pe „camera dispozitivului mobil”.

  Astfel, Facebook pare să sugereze că Live Video API nu este menit să fie folosit de camere de pe mobile şi aplicaţii ale terţilor, ci de camere profesionale, jocuri şi alte surse. Raportul precizează, de asemenea, că pagina proprie FAQ a Facebook de pe Live Video API nu precizează în mod specific că transmisiunile LIVE pe Facebook de pe mobile sunt interzise.

  Acesta ar putea părea a fi o încercare a Facebook de a opri Prisma de la a oferi propriile filtre pentru utilizatorii Facebook Live. Facebook a lansat filtrele Live pentru iOS într-un număr limitat de ţări în urmă cu doar câteva săptămâni, dar nu ştim nimic deocamdată de lansarea acestora la nivel global.

  Desigur, acţiunea Facebook nu face decât să pună sub semnul întrebării suportul video live oferit de Prisma. Totuşi, între timp, Prisma lucrează la un update al aplicaţiei care este planificat să fie lansat în luna decembrie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.