Cum primeşti un card de memorie de microSD de 256 GB de la Samsung

Mădălina Gănescu
- 5.12.2016, 17:21 în Gadgets
0

SHARES

Samsung România aduce magia sărbătorilor de iarnă în dispozitivul tău mobil. Dacă memorie telefonului nu mai este suficientă pentru cât de multe amintiri vii ai de capturat, Samsung vine în ajutorul tău, pentru că, spune gigantul, sărbătorile sunt despre ceea ce contează cu adevărat.

Samsung îţi oferă o galaxie de posibilităţi, pentru ca tu să te poţi bucura de aceste momente. Ai parte nu doar de produse performante, ci poţi avea acces la o lume întreagă de posibilităţi, pentru ca tu să îţi îndeplineşti rezoluţiile de la început de an, să trăiești fiecare experienţă aşa cum îţi doreşti şi să o împărtăşeşti cu cei dragi.

Anul acesta, cu produsele Samsung poţi surprinde în detaliu atmosfera magică a sărbătorilor și poţi păstra amintirile acestor momente dragi.

Dacă ai ales mai mult decât un telefon, un Galaxy S7 edge | S7, în perioada în 19 Noiembrie – 10 Decembrie, Samsung îţi oferă un card de memorie mSD de 256 GB, pentru a păstra tot ce este important alături de tine.

Înscrie-te pe wwww.samsung.com şi vezi care este regulamentul de care trebuie să ţii cont pentru a intra în posesia cardului microSD de 256 GB.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!