Lenovo Phab 2 Pro este disponibil în Europa la nici 500 euro

Mădălina Gănescu
- 5.12.2016, 15:48 în Smart
0

SHARES

Primul smartphone Tango, Lenovo Phab 2 Pro, este disponibil acum în Europa la preţul de 499 euro. Dispozitivul este listat în acest moment pe paginile oficiale Lenovo din Germania, Franţa, Italia, Spania şi Ţările de Jos.

Pentru moment, România nu are produsul listat, dar cel mai probabil nu va mai dura mult timp până când smartphone-ul va putea fi achiziţionat şi la noi.

Telefonul Tango, Lenovo Phab 2 Pro, a fost anunţat pentru prima dată în luna iunie şi a fost disponibil pentru prima dată începând cu 1 noiembrie. Acum, la doar o lună de zile de la lansarea oficială, Phab 2 Pro de la Lenovo este deja listat pe site-urile oficiale Lenovo din 5 mari ţări europene.

Phabletul Tango are un display QHD de 6.4 inch, procesor Snapdragon 652 (ediţia Tango) de la Qualcomm, vine cu 4 GB de RAM şi 64 mediu de stocare şi preţul este uimitor de bun, mai puţin de 500 euro.

Pentru moment, nu am testat phabletul Lenovo Phab 2 Pro, dar îl aşteptăm cu nerăbdare în redacţie, iar dacă aveţi întrebări, nu ezitaţi să ne scrieţi în secţiunea de comentarii de mai jos.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!