More

  Facebook pe Android permite acum încărcarea video-urilor în format HD

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În ultimele luni de zile, Facebook a făcut paşi mari în ceea ce priveşte conţinutul video. Indiferent că vorbim despre transmisiunile LIVE pe FACEBOOK sau de fimările înregistrate şi încărcate apoi pe platforma socială.

  Facebook vrea ca utilizatorii săi să înceapă să folosească platforma mai mult pentru creaţie şi distribuirea video-urilor. Până acum, utilizatorii aplicaţiei Facebook de pe Android nu aveau posibilitatea să încarce video-uri în high-definition, dar acum, mulţumită unui mic update pe care Facebook se pare că l-a lansat, de acum există şi posibilitatea încărcării videoclipurilor filmate HD pe Android.

  Android Police a distribuit un screenshot a aplicaţiei Facebook pentru Android care arată mesajul: „Upload Videos in HD” (încarcă video-urile în HD). Aceasta este o funcţie care a lipsit din aplicaţia Facebook pe Android multă vreme, aşa că este minunat să vedem că în sfârşit este disponibilă. Facebook pare să fi lansat această funcţie pentru majoritatea utilizatorilor Android până acum, dar dacă la tine nu a ajuns deja, urmăreşte să ai aplicaţia actualizată la zi în următoarele câteva zile.

  video

  În afară de suportul pentru încărcarea video-urilor HD, Facebook a mai adăugat o serie de alte funcţii centrate pe video, inclusiv video picture-in-picture, disponibilitatea de a alege rezoluţia dorită pentru a încărca documentele video şi obţiunea de a descărca video-urile pentru vizionare offline.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.