More

  Samsung va dezactiva toate funcţionalităţile Galaxy Note 7 din Statele Unite

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung a anunţat zilele trecute că plănuieşte să lanseze un update de software pentru toate terminalele Galaxy Note 7 care nu au fost nici până la această oră returnate în Statele Unite ale Americii.

  Update-ul de software va fi lansat începând cu 19 decembrie, prevenind telefoanele Galaxy Note 7 de la a se încărca şi eliminând „capacitatea de a funcţiona ca dispozitive mobile”. Totuşi, nu toate unităţile Note 7 vor deveni cărămizi inutile.

  Ca răspuns la anunţul Samsung, Verizon a spus că nu va lansa niciun update pentru a afecta Note 7. Aşadar, cine deţine un Galaxy Note 7 de la Verizon poate să îl folosească în continuare în voie, chiar dacă Samsung a prezentat clar care sunt riscurile atunci când se întâmplă acest lucru.

  „Verizon nu va lua parte la acest update pentru că ar însemna un risc pentru utilizatorii Galaxy Note 7 care nu deţin un al dispozitiv mobil pe care să îl schimbe. Nu vom lansa un update software care va elimina capacitatea Note 7 de a funcţiona ca dispozitiv mobile în mijlocul sărbătorilor şi în perioada în care se călătoreşte. Nu vrem să le fie imposibil clienţilor să îşi contacteze familiile, ca de altfel şi să lanseze apeluri în situaţii de urgenţă medicală.”

  Verizon spune că „majoritatea” cumpărătorilor Note 7 au înlocuit deja dispozitivele cu alte dispozitive, aşa că cel mai probabil nu mai sunt multe unităţi în uz la acest moment. Samsung a spus, de asemenea, că „mai mult de 93% din toate dispozitivele Galaxy Note 7 rechemate” în SUA au fost returnate.

  Un update de software asemănător va fi lansat în Canada şi a fost lansat şi în Australia. Astfel, Samsung speră să ducă la bun sfârşit schimbul Galaxy Note 7 peste tot în lume.

  Tu mai foloseşti Galaxy Note 7?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.