More

  Microsoft testează traducerile vocale Skype pe reţelele mobile şi fixe

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Probabil mulţi dintre noi nu s-ar fi gândit că Microsoft ar putea pune la dispoziţia utilizatorilor o funcţie de traducere vocală pe Skype pentru mobile şi reţelele fixe atât de devreme, dar iată că ceea ce era până nu demult doar la nivel de zvon, s-a dovedit acum a fi realitate.

  Astăzi, Microsoft a dezvăluit că ultima versiune a aplicaţiei Skype Preview pentru Windows 10 oferă suport pentru traducerile vocale pe mobile şi telefoanele fixe.

  Acest lucru înseamnă că dacă deţii un computer personal cu Windows 10 şi face parte din Windows Insider Program, poţi folosi ultima versiune a Skype pentru a lansa un apel vocal, iar cuvintele pe care celălalt le va exprima vor fi traduse într-una dintre cele nouă limbi pentru care aplicaţia oferă suport acum. Aceste limbi străine sunt engleză, spaniolă, franceză, germană, chineză (mandarină), italiană, portugheză (braziliană), arabă şi rusă.

  Funcţia nu este disponibilă gratuit, utilizatorii trebuie să aibă fie Credite Skype, fie un plan de subscriere pentru a activa funcţia de traducere vocală. Microsoft spune că o dată ce este activată această funcţie, utilizatorii pot selecta tasta de apelare din aplicaţia Windows 10 preview şi pot introduce numărul de telefon pentru a vedea noua opţiune Skype Translator.

  O dată ce una dintre acestea este selectată, utilizatorii pot începe apelurile vocale pe telefoanele mobile sau fixe. Persoana de la celălalt capăt al firului va auzi iniţial un mesaj scurt care spune că apelul este înregistrat şi tradus prin Skype Translator, iar apoi traducerea va începe în conversaţie.

  Microsoft adaugă: calitatea traducerilor vocale ar trebui să se îmbunătăţească cu cât Skype Translator va fi folosit mai mult. Până acum, nu am primit nicio veste cu privire la disponibilitatea funcţiei pe mai multe alte platforme în care regăsim Skype.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.