More

  LIVE pe INSTAGRAM s-a lansat în Statele Unite ale Americii! Când ajunge la români

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă locuieşti în Statele Unite ale Americiii sau obişnuieşti să călătoreşti des în America, află că platforma de photo sharing Instagram a lansat deja suportul pentru LIVE pe INSTAGRAM peste ocean.

  Noua funcţie permite utilizatorilor să transmită LIVE pe INSTAGRAM pentru o perioadă de o oră pentru fiecare cont în parte, aşa cum se întâmpla iniţial şi cu FACEBOOK LIVE înainte ca Zuckerberg să ofere suport nelimitat pentru transmisiunile live pe reţeaua socială.

  De acum, utilizatorii ar trebui să aibă în aplicaţie disponibil un buton vizibil pe care să scrie „Start Live Video” (începe video-ul live), iar pentru a intra în direct cu prietenii de pe Instagram tot ce trebuie să facă este să apeşi pe acel buton.

  Dacă pur şi simplu vrei să vezi video-urile live ale prietenilor, acestea pot fi văzute pur şi simplu dacă verifici insigna pe care scrie mare „LIVE” în partea de sus a conturilor lor de Instagram.

  Trebuie menţionat că videoclipurile LIVE din ISTAGRAM nu pot fi salvate direct din aplicaţie. Până acum, nu se discută nimic cu privire la disponibilitatea funcţiei LIVE pe INSTAGRAM şi pentru utilizatorii din afara Statelor Unite ale Americii, dar suntem cu ochii pe anunţurile platformei de photosharing şi vă ţinem la curent.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.