More

  HTC pregăteşte un anunţ pentru data de 12 ianuarie 2017

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  HTC tocmai ne-a trimis o invitaţie pentru un eveniment ce va avea loc în data de 12 ianuarie 2017. Aşa cum ne-am obişnuit deja, aceste invitaţii teaser oferă detalii succinte cu privire la ce va anunţa compania.

  Din imaginea transmisă putem deduce că acest eveniment pentru care trebuie să ne pregătim este „For U”, care înseamnă „pentru tine”, iar ceea ce mai putem observa este că U este oglinda literei C din logo-ul HTC.

  Evenimentul va fi susţinut imediat după CES 2017, dar cu mai bine de o lună de zile înainte de Mobile World Congress 2017. Poate fi vorba despre lansrea unor noi dispozitive de realitate virtuală, cum de altfel am putea asista la lansarea unui noi smartphone flagship sau a unor dispozitive wearable.

  Nu ştim cu certitudine nimic, dar cu siguranţă vom afla mai multe în doar câteva săptămâni. HTC a anunţat în ultima perioadă că se va concentra mai mult pe realitatea virtuală, iar componenta de smartphone-uri nu va mai primi o aşa de mare atenţie, dar nu se ştie niciodată de ce surprize putem avea parte.

  Dacă eşti fan HTC şi te gândeai în această perioadă să faci ceva achiziţii din portofoliul brandului, nu ar strica dacă ai amâna decizia finală pentru începutul lunii ianuarie. Cine ştie, poate vei avea parte de o surpriză mult aşteptată.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.