More

  Huawei a livrat mai mult de 10 milioane de smartphone-uri P9/P9 Plus la nivel global

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În urmă cu mai bine de o lună de zile anunţam că Huawei vânduse deja 9 milioane de unităţi Huawei P9/P9 Plus, iar astăzi aflăm că gigantul chinez a livrat în 2016 peste 10 milioane de smartphone-uri flagship din această serie.

  Dispozitivele P9/P9 Plus au fost extrem de populare între consumatori şi au câştigat, de asemenea, şi câteva premii, inclusiv „European Consumer Smartphone 2016-17” de la EISA şi „Best Personal Computing Device” la CES Asia.

  Anunţat în aprilie 2016, Huawei P9 a avut ca punct de atracţie principal modulul de cameră duală creat în parteneriat cu Leica, deşi seria a avut şi mai multe avantaje de oferit.

  Huawei a anunţat că a livrat 33.59 milioane de smartphone-uri în trimestrul al treilea, ceea ce reprezintă o creştere cu 23% în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Dispozitivele mid-range şi cele high-end au alcătuit 44% din totalul vânzărilor.

  Potrivit unui comunicat de presă, cota de piaţă a companiei este acum peste 15% în 30 de ţări şi peste 20% în 20 de ţări. Şi mai important este că, Huawei a anunţat că a reuşit să „penetreze” piaţa din Europa în pieţe cheie, inclusiv în Marea Britanie, Franţa şi Germania.

  Huawei devine de la o zi la alta mai populară, îndeosebi pe pieţele vestice. Gigantul ştie cu să creeze dispozitive grozave, care în mod normal sunt ceva mai accesibile în comparaţie cu marile branduri de smartphone-uri, precum Samsung şi HTC.

  Ce părere ai despre smartphone-urile Huawei şi despre compania chineză în general? Scrie-ne opinia ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.