LG prezintă noile speakere wireless pe care le poţi purta în jurul gâtului | NOOBZ.RO

LG prezintă noile speakere wireless pe care le poţi purta în jurul gâtului

Mădălina Gănescu
- 29.12.2016, 14:43 în Gadgets
0

SHARES

LG va aduce o nouă idee de design pentru speakerele wireless la Consumer Electronic Show 2017 (CES 2017) în Las Vegas săptămâna viitoare. LG TONE Studio este un set de speakere pe care o persoană le poartă pur şi simplu în jurul gâtului.

Forma speakerelor include două unităţi de gamă complete în partea superioadă şi două unităţi vibrante în partea inferioară. LG spune că acesta este un design unic care va oferi utilizatorilor o „experienţă de sunet ambiental personală”, când vizionează filme acasă, se joacă jocuri video sau pur şi simplu ascultă muzică.

Noul TONE Studio prezintă, de asemenea, un Hi-Fi DAC (Digital to Analog Converter) pentru a ajuta la recrearea calităţii sunetului original. Două speakere LG TONE Studio pot, de asemenea, să fie combinate pentru a oferi sunetul din muzică, filme şi multe altele cu ajutorul funcţiei Dual Play.

LG a anunţat în acelaşi timp căştile wireless TONE Free. În vreme ce acestea sunt încă introduse în urechi pentru a asculta muzică, produsul vine, de asemenea, cu un colier care poate adăposti acele căşti atunci când nu sunt utilizate. Colierul poate fi folosit şi pentru a încărca căştile şi poţi vibra pentru a semnala apelurile vocale sau notificările pentru mesajele text.

LG nu a anunţat încă un preţ sau o dată oficială de lansare pentru noile produse audio TONE, dar cel mai probabil vom afla mai multe amănunte în cadrul CES 2017.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!