LG G6 ar putea avea design din sticlă şi suport pentru încărcare wireless | NOOBZ.RO

LG G6 ar putea avea design din sticlă şi suport pentru încărcare wireless

Mădălina Gănescu
- 30.12.2016, 15:59 în Smart
0

SHARES

Un nou raport din Coreea de Sud, citat de ETNews, arată că următorul flagship LG ar putea avea un spate în totalitate din sticlă şi ar putea primi suport pentru încărcare wireless.

Am văzut de Crăciun o serie de randări ale celei mai noi versiuni de prototip LG G6, oferite publicităţii de Shai Mizrachi, dar la acel moment nu am afla mai multe detalii decât acelea care indică faptul că designul produsul va urma aceeaşi linie ca LG G5, dar dispozitivul nu va mai fi modular. În plus, mai aflasem atunci un zvon cum că LG G6 se va lansa mai devreme decât Samsung Galaxy S8.

LG G4 ştim că a avut un design din plastic, în vreme ce LG G5 a trecut la metal, iar LG G6 se zvoneşte acum că va fi din sticlă. ETNews mai spune că G6 va avea display din sticlă 2.5D pe faţă, produsă de Biel Company. Nu este vorba despre un display curbat precum Galaxy S7 Edge, dar este mai degrabă ceea ce vedem pe modelul simplu Galaxy S7. Spatele va fi, se pare din sticlă 3D, din nou o asemănare cu S7, iar marginile sunt curbate pentru un grip mai bun. Spatele din sticlă se zvoneşte că va fi produs de C&S Glass.

Aparent, se pare că LG a decis să renunţe la designul din metal în favoarea unuia din sticlă din cauza suportului de încărcare wireless. Aceeaşi sursă citată de ETNews arată că dispozitivul va avea într-adevăr capacităţi de încărcare wireless, lucru ce nu poate fi oferit dacă telefonul are o carcasă din metal.

O dată cu adoptarea designului de sticlă de către tot mai mulţi producători de dispozitive mobile, se pare că tendinţele în materie de design în 2017 vor înclina către sticlă.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!