Samsung ar putea lansa o pereche de căşti wireless in-ear o dată cu Galaxy S8

Mădălina Gănescu
- 30.12.2016, 16:34 în Gadgets
0

SHARES

Samsung Galaxy S8 s-ar putea alătura noilor tendinţe de renunţare la mufa jack de 3.5 mm. Astăzi aflăm că gigantul sud-coreean plănuieşte să lanseze o nouă pereche de căşti wireless in-ear împreună cu S8 în 2017.

SamMobile anunţă că Samsung intenţionează să lanseze un produs care să concureze cu AirPods de la Apple (care funcţionează de asemenea cu dispozitivele Android). Samsung a lansat în 2016 căştile wireless Gear IconX la preţul de 150 de dolari.

Tot publicaţia online de tehnologie străină mai informează că noile căşti wireless in-ear pe care Samsung le va lansa în 2017 vor fi livrate în pachet cu Galaxy S8, lucru ce va face ca accesoriile să fie o alternativă mai ieftină la IconX.

Pe măsură ce ne vom apropia de data oficială de lansare a Samsung Galaxy S8, cu siguranţă vom afla mai multe detalii despre funcţiile pe care le va avea produsul sau ce alte accesorii vor mai veni la pachet.

Un lucru îl ştim cu siguranţă, Samsung trebuie să recupereze teren pe piaţa de smartphone-uri la nivel de imagine cu ajutorul Galaxy S8, asta după eşecul Galaxy Note 7 care a explodat şi a fost ulterior retras definitiv de pe piaţă.

Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!