More

  Qualcomm Snapdragon 835: Cu ce este mai bun decât oricare procesor de pe piaţă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Jurnalistul Evan Blass ne oferă noi informaţii despre viitorul procesor pe care Qualcomm se pregăteşte să îl lanseze, Snapdragon 835. Până acum, toate informaţiile pe care @evleaks le-a oferit pe surse s-au dovedit a fi reale.

  Aşadar, iată ce aflăm despre succesorul procesorului Snapdragon 821! Printr-o postare de blog publicată în data de 2 ianuarie de Evan Blass, aflăm că cel mai nou procesor de la Qualcomm este creat pentru a face faţă cerinţelor riguroase şi are ca scop stabilirea de noi standarde în performanţa mobilă.

  Snapdragon 835 foloseşte un design de 10nm cu mai mult de un miliard de tranzistori ultra-eficienţi, iar ca dimensiune este cu 30% mai mic decât Snapdragon 820. În plus, mai aflăm că Snapdragon 835 foloseşte cu 40% mai puţină putere comparativ cu generaţia anterioară şi oferă o îmbunătăţire a performanţei de până la 27%.

  Astfel, există toate premisele ca Snapdragon 835 să livreze 5 îmbunătăţiri cheie: încărcare ultra-rapidă şi o autonomie a bateriei de mai multe zile, experienţe AR şi VR captivante, îmbunătăţiri la nivelul camerei, suport mult mai bun pentru conectivitate, securitate avansată şi învăţare mecanică.

  Cu o baterie mai puternică, o exprienţă captivată, capacităţi cutting-edge ale camerei şi viteză de download la nivel premium, procesorul Qualcomm Snapdragon 835 va oferi o performanţă mobilă fenomenală de care utilizatorii au nevoie şi pe care o aşteaptă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.