Samsung va lansa aparatul de aer condiţionat care nu suflă aer rece Wind-Free™ la CES 2017

Mădălina Gănescu
- 3.01.2017, 13:44 în Smart Home
0

SHARES

Samsung Electronics a anunţat că la prezenta la CES 2017 în Las Vegas aparatul de aer condiţionat Wind-Free™. Dispozitivul a avut un succes senzaţional în Coreea de Sud.

UPDATE 19.01.2017: Samsung Electronics a lansat pe piața europeană noul aparat de aer condiționat Wind-FreeTM, AR9500M, ce poate fi montat pe perete. Prin această lansare, Samsung își consolidează poziția pe segmentul de aparate de aer condiționat în Europa.

Aparatul de aer condiţionat AR9500M a integrat tehnologia de răcire Wind-Free™ în design, oferindu-le astfel consumatorilor un climat răcoros şi o eficienţă energetică optimă fără disconfortul aerului rece direct.

„Consumatorii vor iubi capacităţile reci şi eficiente ale aerului condiţionat AR9500M în casele lor”, spune Byung-Sam Seo, President of home appliances la Samsung Electronics. „Iar aceştia vor iubi cu adevărat faptul că nu vor mai avea de-a face de-acum cu aerul rece, deranjant, iar facturile vor fi reduse la electricitate.”

Aparatul de aer condiţionat AR9500M oferă clienţilor o senzaţie ideală de confort, prin temperatura potrivită, folosind sistemul de răcire Wind-Free™ pentru a dispersa uşor aerul rece prin 21.000 de găuri micro de aer.

Noul aer condiţionat de la Samsung va reduce, de asemenea, consumul de energie cu până la 72% în comparaţie cu modul Fast Cooling. În plus, dispozitivul poate fi controlat prin wireless indiferent unde te-ai afla, prin intermediul aplicaţiei Smart Home de la Samsung.

Astfel, poţi regla remote temperatura, poţi schimba setările şi poţi primi update-uri în timp real cu privire la performanţă şi energia zilnică utilizată, ca de altfel şi despre problemele pe care le întâmpină aparatul de aer condiţionat.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!