Samsung va lansa aparatul de aer condiţionat care nu suflă aer rece Wind-Free™ la CES 2017

Mădălina Gănescu
de - acum 11 luni în Gadgets

Samsung Electronics a anunţat că la prezenta la CES 2017 în Las Vegas aparatul de aer condiţionat Wind-Free™. Dispozitivul a avut un succes senzaţional în Coreea de Sud.

UPDATE 19.01.2017: Samsung Electronics a lansat pe piața europeană noul aparat de aer condiționat Wind-FreeTM, AR9500M, ce poate fi montat pe perete. Prin această lansare, Samsung își consolidează poziția pe segmentul de aparate de aer condiționat în Europa.

Aparatul de aer condiţionat AR9500M a integrat tehnologia de răcire Wind-Free™ în design, oferindu-le astfel consumatorilor un climat răcoros şi o eficienţă energetică optimă fără disconfortul aerului rece direct.

„Consumatorii vor iubi capacităţile reci şi eficiente ale aerului condiţionat AR9500M în casele lor”, spune Byung-Sam Seo, President of home appliances la Samsung Electronics. „Iar aceştia vor iubi cu adevărat faptul că nu vor mai avea de-a face de-acum cu aerul rece, deranjant, iar facturile vor fi reduse la electricitate.”

Aparatul de aer condiţionat AR9500M oferă clienţilor o senzaţie ideală de confort, prin temperatura potrivită, folosind sistemul de răcire Wind-Free™ pentru a dispersa uşor aerul rece prin 21.000 de găuri micro de aer.

Noul aer condiţionat de la Samsung va reduce, de asemenea, consumul de energie cu până la 72% în comparaţie cu modul Fast Cooling. În plus, dispozitivul poate fi controlat prin wireless indiferent unde te-ai afla, prin intermediul aplicaţiei Smart Home de la Samsung.

Astfel, poţi regla remote temperatura, poţi schimba setările şi poţi primi update-uri în timp real cu privire la performanţă şi energia zilnică utilizată, ca de altfel şi despre problemele pe care le întâmpină aparatul de aer condiţionat.

Comentarii

comentarii

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ