More

  FOTO: Cum va arăta viitorul Samsung Galaxy S8

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Publicația GSM Arena a obținut o poză care ar înfățișa viitorul flagship Samsung, smartphone-ul Galaxy S8.

  Din imagine observăm foarte multe elemente prezentate în diferite articole, poate cel mai important detaliu fiind lipsa butonului HOME și ecranul curbat, cu o margine metalică foarte mică.

  Poate cel mai evident și cea mai puțin așteptat detaliu este lipsa butoanelor capacitive de pe ecran.

  Actualele dispozitive Samsung permit ca tastele capacitive să rămână ascunse în vreme ce ecranul este activ, ceea ce înseamnă că ar putea exista taste de ambele părți ale logo-ului Samsung, dar care nu sunt luminate în momentul în care a fost realizată poza.

  O altă variantă ar fi ca Samsung să renunțe la tastele capacitive pentru noua funcționalitate a gesturilor, pentru opțiunile „înapoi” și „comutarea între aplicații„.

  Potrivit unor informații, Samsung a început testarea dispozitivului Galaxy S8 în China, ceea ce ar explica utilizarea interfeței în chineză.

  Există și indicii care sugerează că poza nu este reală. Spre exemplu, putem observa un element care seamănă cu un port standard audio, ceea ce ar contrazice informațiile potrivit cărora Samsung va renunța la acel port.

  Samsung a refuzat să comenteze orice informații și speculații cu privire la viitorul Samsung Galaxy S8. Cel mai probabil, flagship-ul va fi lansat în cadrul MWC 2017, în luna februarie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.