More

  Sony lansează la CES 2017 Walkman-urile NW-A35

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony începe anul în forţă şi lansează la CES 2017 mai multe produse din gama audio, printre care gama de Walkman-uri® NW-A35, cu un design îndrăzneț care care pune accentul pe modă și individualitate. Noul Walkman NW-A35 oferă o claritate impecabilă a sunetului, datorită tehnologiei High-Resolution Audio de care dispune, o interfață de utilizator intuitivă și o redare wireless fidelă.

  Noul Walkman® NW-A35 este portabil, compact și cântărește doar 98g. Este dotat cu tehnologiile Bluetooth® și NFC, utilizatorii putându-se conecta wireless la boxe sau căști – fără grija firelor încâlcite. De asemenea, se potrivește perfect cu căștile wireless NC MDR-100ABN de la Sony.

  NW-A35 dispune de o autonomie a bateriei de până la 45 de ore (MP3) sau 30 de ore (Hi-Res Audio) dintr-o singură încărcare, astfel încât utilizatorii se pot bucura de muzică indiferent de destinație.

  Noul Walkman NW-A35 încorporează o combinație de tehnologii audio premium pentru a asigura o calitate audio excelentă, precum și suport pentru formatele DSD. Este echipat cu cinci condensatori POSCAP™ care stabilizează sursa de alimentare pentru amplificatorul digital S-Master HX™, eliminând distorsiunile și zgomotul într-o gamă largă de frecvențe. De asemenea, NW-A35 are două oscilatoare care sunt pornite pentru a asigura o modulare optimă, care îmbunătățește claritatea sunetului și percepția stereo, astfel încât utilizatorii pot auzi fiecare respirație, fiecare bătaie de tobă și fiecare notă.

  Walkman-ul® NW-A35 excelează la capitolul ușurință în utilizare datorită ecranului tactil îmbunătățit de 3.1 inch și a interfeței de utilizator intuitive cu taste laterale pentru un control confortabil. Are o memorie de 16GB, care poate fi extinsă cu un card microSD pentru a stoca un volum ridicat de muzică. NW-A35HN este disponibil împreună cu căști intraauriculare cu funcție Hi-Res Audio de anulare digitală a zgomotului pentru reducerea zgomotului ambiental.

  Noul Walkman® NW-A35 va fi disponibil în Europa din februarie 2017, în cinci culori vibrante: albastru-verzui, roșu cinabru, negru cărbune, galben lămâie și roz bordo.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.