„OK Google” va fi disponibil și pe Android TV, smartwatch-uri și Android Auto

NoobZ
- 5.01.2017, 10:45 în Gadgets
0

SHARES

În cadrul conferinței CES, care se desfășoară în Las Vegas, SUA, Google a anunțat că asistentul său virtual va fi disponibil și pe televizoarele Android, cât și dispozitivele Android Wear și chiar pe autoturisme.

Asistentul Virtual, dezvoltat de Google, va fi în curând disponibil pe televizoarele care rulează versiuni Android Marshmallow 6.0 sau mai noi. Practic, utilizatorul va putea să vizioneze conținut de pe internet sau să caute informațiile de care are nevoie, folosind numai comenzi vocale.

Toate aceste lucruri vor putea fi realizate fără a fi nevoie să achiziționezi un sistem inteligent Google Home. Nu trebuie să faci altceva decât să pornești televizorul și să activezi asistentul virtual folosind propoziția „OK Google„.

Această funcționalitate va fi disponibilă în luna următoare, pe teritorilul Statelor Unite, pe dispozitive precum Nvidia Shield, Xiaomi Mi Box și televizoare Android din gama Bravia de la Sony.

Google a prcizat că în timp, Asistentul Virtual va fi disponibil și pe smartwatch-urile Android Wear 2.0, cât și alte tipuri de dispozitive care pot beneficia de Embedded Google Assistant SDK.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!