More

  Fitbit a cumpărat brandul anglo-român de smartwatch-uri Vector Watch

  În urmă cu scurt timp, Program Managerul şi Design Engineer-ul Vector Watch, Irina Alexandru, împreună cu Senior Director of Product Vector Watch Bogdan Rîpa, au anunţat pe pagina de socializare Facebook alăturarea echipei anglo-române care a dezvoltat smartwatch-ul cu cea mai mare durată de funcţionare, de 30 de zile, brandului Fitbit.

  Potrivit comunicatului oficial publicat pe site-ul companiei, Vector Watch anunţă că „echipa Vector Watch şi platforma software s-a alăturat Fitbit, liderul dispozitivelor purtabile conectate din domeniul sănătății și fitness-ului”.

  „Suntem de părere că este un pas important şi un moment în care vom începe să construim alte noi produse, funcţii şi experienţe uimitoare, încorporând tehnologia noastră unică şi knowhow-ul cu experienţa Fitbit şi comunitatea globală.

  Scopul nostru este să face integrarea în familia Fitbit cât mai discret posibil şi cu niciun impact asupra voastră, a consumatorilor noştri. Smartwatch-urile noastre vor menţine funcţionalităţile şi funcţiile. Veţi continua să vă bucuraţi de experienţa Vector Watch: un smartwatch cu o durată de viaţă a bateriei de 30 de zile, cu feţe de ceas personalizabile şi fluxuri dedicate. Totuşi, noi funcţii de produs (software şi hardware) nu vor fi adăugate.”, mai transmite Vector Watch în comunicat.

  „A fost o călătorie impresionantă şi vă mulţumim tuturor pentru entuziasm şi dedicare faţă de produsul nostru. Încă de la început ne-am străduit să oferim un smartwatch elegant şi eficient şi am rămas fideli crezului nostru: să creăm un dispozitiv care să vă ofere timp pentru ceea ce contează cu adevărat. Şi nu am fi putut să facem asta fără voi! Vă mulţumim pentru această experienţă grozavă, din care am învăţat foarte mult şi abia aşteptăm să vedem ce ne va aduce viitorul nostru împreună!”.

  Vector Watch nu va mai scoate alte produse sub brandul Vector Watch. Acum toată echipa de dezvoltare a trecut la Fitbit şi va contribui aici cu tot know how-ul. Însă Vector Watch funcţionează şi se vinde în continuare.

  La începutul lunii decembrie, Fitbit a achiziţionat brandul wearable Pebble, care a lansat primul său smartwatch pe Kickstarter în 2012, ajungând la peste 7 milioane de dolari.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here