More

  iPhone 8 de la Apple ar putea avea design din oţel inoxidabil

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ming-Xhi Kuo, analist KGI Securities a prezis încă din luna septembrie a anului trecut că Apple va trece la margini din oţel inoxidabil, iar cele afirmate de el par să fie susţinute de cele mai recente zvonuri cu privire la iPhone 8.

  Potrivit Digitimes, Apple ar putea achiziţiona de la compania americană Jabil rame din oţel inoxidabil pentru dispozitivele pe care le va lansa în 2017. Ne aducem aminte că, ultimul iPhone care a prezentat în componenţa designului oţel inoxidabil a fost iPhone 4s, dar nu vorbim despre acelaşi proces de producţie care ar putea fi aplicat în cazul iPhone 8.

  iPhone 4s a avut rama măcinată de o maşină CNC, adică au putut fi tăiate bucăţi mari de oţel cu ajutorul unei maşinării controlate printr-un computer. În cazul iPhone 8 se va folosi forjarea, un proces de turnare a oţelului topit la cald într-o matriţă. O dată ce se răceşte această compoziţie ia forma matriţei.

  Se zvoneşte că, această componentă din oţel inoxidabil va fi înfăşurată într-un design din sticlă pentru o mai bună protecţie împotriva zgârieturilor. Oţelul inoxidabil reprezintă un cost mai mare pentru Apple decât aluminiul folosit pentru ultimele generaţii iPhone, dar cu siguranţă utilizatorii vor avea parte de un aspect şi o senzaţie premium.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.