More

  Samsung a dezvăluit accidental detalii despre Bixby

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung a dezvăluit viitorul asistent personal disponibil pe Galaxy S8, printr-o gafă software, odată cu actualizarea Samsung Pay Beta.

  Până în momentul de față, Samsung a refuzat orice comentariu cu privire la informațiile apărute înainte de lansarea viitorului flagship Samsung Galaxy S8. Cu toate acestea, compania a reușit să confirme cea mai așteptată funcționalitate care va fi disponibilă pe Galaxy S8: asistentul virtual Bixby.

  Samsung a lansat actualizarea Samsung Pay Betaiar de aici înțelegem planul ambițios al companiei de a lansa propria platformă de plăți, botezată Pay Mini, dar tot de aici observăm disponibilitatea mult așteptatului asistent virtual, denumit Bixby.

  În cadrul programului Pay Beta, dacă utilizatorul accesează bara de meniu, poate alege două dintre noile opțiuni: Mini sau Bixby. Samsung a eliminat opțiunea, dar SamMobile a reușit să realizeze o captură de ecran înainte ca acest lucru să se întâmple.

  Nu este foarte clar modul prin care Samsung va integra asistentul virtual cu toate serviciile, dar după ce gigantul a achiziționat serviciul Viv, care oferă soluții pentru activarea vocală a aplicațiilor, speculațiile cu privire la aplicabilitate au început să umple forumurile.

  Nu trebuie să uităm de nivelul competitiv de pe piață pe acest segment al asistenților virtuali, mai ales când ne gândim la Google Now, Siri și, mai nou, Titan, care s-a alătura cursei de a oferi o soluție în acest sens pentru utilizatori.

  Nu există nicio informație cu privire la data când va fi disponibil Bixby, dar este posibil ca acesta să fie lansat odată cu Galaxy S8.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.