More

  Cu YouTube Super Chat poţi plăti pentru comentarii în transmisiunile live

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Fanii, ca de altfel şi trolii, au posibilitatea de acum să dea pin comentariilor pe transmisiunile live din YouTube. Ştim foarte bine că, în cazul live-urilor celebre, comentariile vin din abundenţă, iar al tău se poate rătăci, fără ca măcar o singură persoană importantă să îl sesizeze.

  Tot ce trebuie să faci este să apeşi pe butonul cu bancnotă de lângă fereastra text şi vei putea să muţi un slider care stabileşte perioada în care comentariul tău va putea apărea primul, ca de altfel şi preţul pe care va trebui să îl plăteşti. Super Chats este viu colorat, oferă un format de text mare şi poate fi prestabilit pentru până la 5 ore.

  Această nou funcţionalitate este utilă mai degrebă celor care transmit live decât celor care comentează. Iar asta pentru că este o modalitate simplă prin care vedetele din anumite domenii pot încasa ceva mai mulţi bani de la fanii lor înfocaţi.

  Chiar dacă există şi persoane cu bani care pot să facă mai mult rău prin acest sistem de prestabilire a comentariior, YouTube spune că vei putea să interzici anumite cuvinte sau anumiţi utilizatori, ba chiar şi troli care te-au cicălit de prea multă vreme, potrivit The Next Web.

  Super Chat va rula în beta astăzi pentru un număr limitat de creatori de conţinut şi va fi disponibil pentru creatori în 20 de ţări din întreaga lume (şi urmăritori din 40 de ţări) începând cu 31 ianuarie 2017.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.