More

  Camera HD Omna™ 180, compatibilă Apple HomeKit, a fost lansată la CES 2017

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  D-Link a lansat în cadrul CES 2017 camera HD Omna™ 180 (DSH-C310). Primul dispozitiv din familia Omna compatibil cu Apple HomeKit, camera de supraveghere D- Link este o soluție comodă și fiabilă pentru monitorizarea casei sau a unui spațiu de birou.

  Cu un design elegant și modern, Omna™ 180 CamHD oferă un unghi de vizualizare de 180 de grade pentru a monitoriza întreaga încăpere și o rezoluție video 1080 pixeli Full HD, pentru o calitate superioară a imaginii. De asemenea, beneficiază de funcții de securitate avansate – criptare end-to –end și autentificare între dispozitiv și iPhone, iPad ori iPod touch.

  Tehnologia Apple HomeKit permite setarea camerei foarte ușor și rapid, prin intermediul aplicației Apple Home în iOS 10 sau o versiune ulterioară. Imediat ce aplicația detectează mișcare, utilizatorii vor putea vedea imagini din casă în timp real pe iPhone sau iPad. Camera HD Omna™ 180 este compatibilă cu toate dispozitivele HomeKit-ului, permițând astfel scenarii cum ar fi aprinderea luminilor sau declanșarea alarmelor atunci când se detectează mișcare.

  “Suntem încântați de lansarea primei camere compatibile cu Apple HomeKit, un produs ce combină bogata experiență D-Link în ce privește camerele IP cu tehnologia Apple în automatizarea casei, una din tehnologiile de vârf în domeniu”, declară Kevin Wen, Președinte  D-Link pentru Europa. “Așa cu procedăm cu toate dispozitivele noastre, ne-am luat angajamentul să creăm produse care sa fie de un real folos utilizatorilor. Funcționalitatea superioară și compatibilitatea Camerei HD Omna™ 180 cu ecosistemul Apple HomeKit demonstrează acest lucru.”

  Specificații tehnice D-Link Omna 180 Cam HD (DSH-C310)

  Integrarea camerei Omna cu Apple HomeKit permite utilizatorilor să fie “tot timpul acasă”. Acum au posibilitatea de a vedea tot prin intermediul dispozitivelor iOS. Această tehnologie iți permite să îți supraveghezi bebelușul, animalele de companie, poți verifica starea rudelor în vârstă sau te poți asigura că totul este în siguranță acasă atunci când ești plecat în vacanță*.

  » Vedere panoramică de 180 de grade. “Omna”vine din cuvântul latin “omnis” care înseamnă “atotcuprinzător”. Cele mai multe camere sunt proiectate cu lentile de 130 de grade în timp ce soluțiile unice D-Link  proiectate cu lentile de  180 de grade și tehnologia de dewarping utilizată – permit utilizatorilor să vadă orice, oriunde.
  » Streaming video dinamic – camera se adaptează încontinuu la lățimea de bandă pentru o performanță video fără egal;
  » Audio în ambele sensuri – Asculți și vorbești utilizând microfonul și speaker-ul încorporate în cameră. Și, chiar dacă utilizatorii nu sunt acasă tot își pot face simțită prezența;
  » Funcția viziune de noapte – Vezi până la cinci metri distanță pe timp de noapte, cu iluminare infraroșu;
  » Înregistrare locală – În momentul în care detectează mișcare, camera va înregistra imagini diect pe un card de memorie microSDXC cu o capacitate de până la 128 GB. Înregistrarea nu depinde de banda de Internet și nu presupune tarife lunare adiționale;
  » Aplicația Omna –  Noi caracteristici disponibile în aplicația gratuită Omna;
  » Design sofisticat –  Camera este concepută să se integreze fără efort în ambientul unei case moderne sau al unui spațiu de birou cu un design elegant și discret;
  » Senzori de mișcare – Generează alerte și înregistrare video automată.

  *Controlul camerei HD Omna™ 180 din afara casei necesită un Apple TV (a patra generație sau o versiune ulterioară) cu tvOS 10.1 sau o versiune superioară ori un iPad cu iOS 10.1 sau o versiune superioară.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.