More

  Următorii 30 de ani sunt critici pentru lumea în care trăim

  Jack Ma, fondatorul Alibaba, a vorbit într-un interviu unu la unu, în cadrul Forumului Economic Mondial care are loc anual în Davos, Elveţia, despre problemele cu care se confruntă planeta noastră.

  Acesta a abordat teme pornind de la reacţia împotriva globalizării, până la viitoarea administrare Trump şi la cum ar putea arăta un război între China şi Statele Unite ale Americii (dacă ar avea loc), ca de altfel şi despre viitorul locurilor de muncă.

  Înainte să finalizeze interviul, Ma a vorbit publicului despre ultimul său sfat: care ar trebui să fie priorităţile pentru următorii 30 de ani.

  „Următorii 30 de ani sunt critici pentru lume”, spune acesta. „Orice revoluţie tehnologică se desfăşoară pe o perioadă de aproximativ 50 de ani”. În primii 20 de ani am asistat la creşterea giganţilor din tehnologie precum eBay, Facebook, Alibaba şi Google. Acest lucru este „bun”, spune Ma, dar acum trebuie să ne concentrăm pe ce urmează să se întâmple.

  „Următorii 30 de ani” ar trebui să se ocupe despre „implicaţiile acestei tehnologii”, mai adaugă fondatorul Alibaba. „Cel mai important lucru este să includem tehnologia, să facem ca lumea să se schimbe. În al doilea rând, atenţie mare la cei care au 30 de ani, pentru că ei sunt generaţia internetului. Ei vor schimba lumea, ei sunt cei care vor construi lumea.”

  „În al treilea rând, să acordăm atenţie companiilor care au mai puţin de 30 de angajaţi. Aşadar, 30 de ani, vârsta de 30 de ani şi 30 de angajaţi, astfel putem face ca lumea să fie mai bună.”, a încheiat Jack Ma.

  În video-ul de mai jos, puteţi viziona un pasaj în care Jack Ma, fondatorul Alibaba, vorbeşte despre lucrurile critice pentru lumea în care trăim în următorii 30 de ani.

  URMĂREȘTE-NE

  16,068FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here