More

  Google oferă suport pentru căutări offline

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google a actualizat aplicaţia Google Search cu o funcţie nouă extrem de utilă. De acum, poţi căuta anumite informaţii chiar dacă nu ai conexiune la internet. „Nu lăsa o conexiune slabă să te împiedice din căutat”, spune articolul de blog publicat de Shekhar Sharad, product manager Google.

  Fie că eşti un consumator de ştiri care nu se poate bucura de o conexiune puternică la internet sau eşti în căutare de preţuri pentru un anumit produs şi de ce nu, pur şi simplu cauţi o informaţie pe Google, gigantul vrea să se asigure că activitatea ta nu va fi întreruptă de o conexiune slabă la internet.

  De acum, aplicaţia Google pentru Android va livra rezultatele imediat ce stabileşti o conexiune bună la internet, chiar dacă prima căutare a eşuat. De cele mai multe ori, reţelele mobile de internet pot prezenta probleme de conexiune, ceea ce înseamnă că deşi ai o conexiune atunci când începi să cauţi ceva pe Google, s-ar putea să nu ai succes şi să nu îţi fie livrate rezultatele căutărilor.

  Noua schimbare în aplicaţia Google permite ca rezultatele căutărilor să fie salvate imediat ce au fost transmise, chiar dacă pierzi conexiunea în cele din urmă sau intri în modul airplane.

  Aplicaţia Google va funcţiona chiar dacă nu ai conexiune la internet, iar imediat ce vei avea din nou reţea, informaţiile îţi vor fi livrate complet. Google mai informează că utilizatorii nu trebuie să îşi facă probleme cu privire la consumul suplimentar de baterie sau taxarea suplimentară pentru datele mobile consumate, pentru această funcţionalitate are un impact minor asupra utilizării datelor şi nu consumă bateria telefonului.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.