Allview oferă CADOU un Smart Cam la achiziţionarea unuia dintre aceste smartphone-uri

Mădălina Gănescu
- 23.01.2017, 15:56 în Smart Home
0

SHARES

Nu ştim dacă ai aflat încă, dar Allview Mobile a lansat în luna decembrie 2016 un sistem smart home, printre care şi camera de supraveghere Siebo Smart Cam. Am scris despre experienţa noastră cu dispozitivul şi am enumerat motivele pentru care orice utilizator de tehnologie ar trebui să o deţină.

Astăzi, am dat peste un anunţ Allview pe Facebook care arată că producătorul braşovean oferă camera Siebo Smart Cam cadou la achiziţionarea smartphone-urilor X3 Soul Plus, X3 Soul, X2 Xtreme, P8 Energy Pro şi P9 Energy Lite, fiecare dintre acestea fiind disponibile la preţuri speciale.

Aşadar, dacă ai în plan să îţi achiziţionezi un smartphone nou şi bun, dar ai la dispoziţie un buget de până în 2000 lei, poate ar fi cazul să consulţi ofertele Allview Mobile din această perioadă.

Dat fiind că Siebo Smart Cam de la Allview este disponibilă la preţul de 600 lei pe site-ul producătorului, cred că ai face o afacere destul de bună, iar astfel vei putea să îţi monitorizezi casa 24/7, indiferent de locul în care te afli, prin intermediul aplicaţiei Siebo Home.

Folosesc Smart Cam de aproximativ o lună de zile, iar pe lângă faptul că am avut posibilitatea să monitorizez locuinţa cât timp am fost plecată, ori de câte ori l-am lăsat pe Eden acasă, am putut să verific ce face şi să vorbesc cu el, pentru a nu se simţi prea multă vreme singur.

Un motiv pentru care aş profita de oferta Allview Mobile de astăzi ar fi pentru a supraveghea constant ce face copilul, chiar dacă mă aflu în bucătărie şi gătesc cât el doarme sau l-am lăsat cu bona pentru câteva ore cât am mers la cumpărături.

Tu ce ai face cu Siebo Smart Cam dacă ai achiziţiona-o? Care consideri că este utilitatea unei camere wireless?

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!