More

  WhatsApp pentru iPhone permite trimiterea mesajelor fără conexiune la internet

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  WhatsApp pentru iPhone a primit un update care introduce mai multe funcţionalităţi extrem de utile pentru utilizatori. Printre acestea se numără extinderea limitei de fotografii şi video-uri trimise până la 30, un design nou şi un ecran mult mai util, plus capacitatea de a trimite meseje chiar dacă nu ai acces la internet.

  Ultima funcţionalitate menţională a fost disponibilă pe Android de ceva vreme, iar ultima versiune WhatsApp 2.17.1 este disponibilă acum pentru descărcare pentru toţi utilizatorii iPhone (care folosesc de la sistemul de operare iOS 7 în sus).

  Dimensiunea update-ului WhatsApp este de 91.2MB şi înainte să îl instalezi, recomandat este să ai bateria telefonului încărcată şi să te conectezi la o reţea Wi-Fi puternică. De acum, utilizatorii iPhone vor avea şi ei posibilitatea să trimită mesaje chiar şi atunci când semnalul la internet în anumite zone este slab sau nu există deloc conexiune.

  De fapt, mesajul de pe WhatsApp nu este trimis imediat, aşa cum se întâmplă într-o reţea de telefonie mobilă, ci acesta va fi transmis automat destinatarului imediat ce iPhone-ul se conectează la date mobile sau internet fix.

  WhatsApp a mai testat limita de distribuire media în aplicaţia beta Android, iar acum a lansat-o pentru utilizatorii iPhone. Până acum, limita de imagini sau video-uri pe care o putea transmite un utilizatori al mesageriei mobile gratuite era de 10, dar o dată cu update-ul, aceasta creşte la 30.

  WhatsApp lucrează în prezent la o modalitate prin care utilizatorul să poată retrage un mesaj sau de să editeze un mesaj care a fost deja trimis unui contact. Sursa: http://gadgets.ndtv.com/

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.