Airbnb dorește introducerea unei aplicații care să poată fi utilizată la nivel mondial și care să faciliteze modalitatea de plată, dar și cu o serie nouă de opțiuni.

Pe măsură ce popularitatea Airbnb crește, compania explorează posibilitatea implementării unei aplicații care să vină în întâmpinarea utilizatorului și prin care aceștia pot rezerva o cameră, putând să împartă nota de plată, iar toate aceste lucruri trebuie să se realizeze intergral online, prin aplicație.

Airbnb dorește să meargă și mai departe cu ambițiile sale, iar pentru a realiza acest demers, compania analizează preluarea aplicației de payment Tilt. Tranzacția ar fi evaluată undeva între 10 milioane de dolari și 20 de milioane de dolari.

Avantajul, pe care Tilt îl oferă și se potrivește perfect pentru Airbnb, este funcționalitatea de plată și conversie între monede, funcționalitate care ar ajuta Airbnb în ambițiile sale de a se extinde și mai mult la nivel mondial.

La nivel de utilizator, avantajul ar fi că aceștia vor putea să împartă costul locuinței care este închiriată.

Dacă tranzacția va merge până a capăt, aplicația Tilt va dispărea și va fi integrată în aplicația Airbnb, iar angajații Tilt vor trece la noua companie.