More

  Dell a prezentat noile laptopuri 2-in-1 Latitude și Chromebook

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Odată cu noua linie de laptopuri Latitude și Chromebook, destinate special pentru activitățile școlare, Dell a prezentat și noile display-uri interactive cu rezoluție 4K.

  Noua linie de laptopuri Dell se concentrează în special pe utilizarea lor în mediul domestic și în școli. La fel ca și celelalte calculatoare create special pentru acest tip de sarcini, convertibilele Dell Latitude și Dell Chromebook 11 sunt construite pentru a îndura abuzurile la care pot fi supuse în sălile de curs.

  Ambele modele au același design clasic, cu o carcasă din cauciuc, rezistentă la șocul survenit în urma unor căderi, tastatura este sigilată și rezistentă la apă. Diferența dintre cele două este că unul rulează sistemul de operare Windows 10, iar celalalt Chrome OS.

  Noile modele de 11 inch pot fi folosite ca un laptop normal sau pot fi poziționate ca un cort, ori ca pe o tabletă. Acestea au support și pentru Stylus, cu opțiunea Productivity Active Pen.

  Convertibilul Latitude 11 va avea a șaptea generație de procesoare Intel și Celeron, în vreme ce Chromebook va avea a șasea generație de procesoare Celeron.

  Dell a relansat și vesiunile de 11 și 13 inch a modelelor Latitude și Chromebook, cu un design mai subțire și minimalist. Și acestea sunt create pentru a rezista la șocuri și lichide, dar au primit și procesoare noi.

  Noile modele de laptop vor fi disponibile începând cu data de 7 februarie, dar nu există încă niciun detaliu cu privire la preț.

  Dell a anunțat lansarea noilor Display-uri Touch cu rezoluție 4K, prezentând două modele de 55 inch și respectiv 86 inch. Acestea înlocuiesc display-urile touch de 70 inch și rezoluție 1080p, iar destinația lor este tot una educativă. Modelele vor fi disponibile începând cu 30 martie la un preț de 5000 de dolari, respectiv 11000 de dolari.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.