More

  Fitbit ar putea disponibiliza cu până la 10% din forța de muncă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Compania Fitbit ar putea fi nevoită să ia o decizie drastică în ceea ce părivește numărul de agnajați pe care îi are în momentul de față.

  Fitbit se confruntă cu rezultate nu foarte bune după încheierea celui de-al patrulea trimestru, iar acest lucru ar putea duce la restructurări de personal.

  Producătorul de brățări fitness ar putea denunța la 5% sau chiar 10% din forța de muncă, decizia afectând între 80 și 160 de angajați.

  Potrivit publicației The Information, rezultatele financiare ale Fitbit nu vor fi deloc bune, iar acest lucru va declanșa o restructurare care va avea ca țintă economisirea a până la 200 de milioane de dolari din costuri operaționale.

  Rezultatele dezamăgitoare sunt atribuite pieței saturate, segmentul consumer de dispozitive fitness fiind în scădere. Fitbit a achiziționat Peeble, iar în urmă cu câteva săptămâni și Vector Watch.

  Fitbit a mai achiziționat și platforma de plata online a Coin, pentru a integra sistemul de plată pentru achiziționarea produselor sale. Compania intenționează să lanseze propriul magazin de aplicații pentru dezvoltatori, ceea ce ar duce la lansarea unei game se smartwatch-uri.

  Vom afla mai multe detalii dupa ce Fitbit va prezenta care vor fi planurile de viitor, după ce va publica cifrele financiare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.