Samsung va lansa căştile wireless Level In împreună cu Galaxy S8 | NOOBZ.RO

Samsung va lansa căştile wireless Level In împreună cu Galaxy S8

Mădălina Gănescu
- 31.01.2017, 11:07 în Gadgets
0

SHARES

Samsung va lansa o nouă pereche de căşti wireless o dată cu smartphone-ul flagship Galaxy S8. Acestea se pare că sunt menite să concureze cu Apple Air Pods.

Există zvonuri care spun că Samsung Level In vor primi funcţia de anulare a sunetului şi vor fi disponibile în Europa la preţul de 130 euro. Mai mult decât atât, Level In de la Samsung se pare că vor fi disponibil în versiunile de culoare: roşu, verde, negru şi argintiu.

Anul trecut, Samsung a lansat o pereche de căşti cu fir numite Level On şi altele cunoscute drept Level Link. Acestea sunt capabile să reducă zgomotul ambiental cu până la 20 decibeli şi conţine, de asemenea, o funcţie numită „Talk-in Mode”, care oferă opusul anulării sunetului de fundal.

Mai exact, această funcţionalitate nu face decât să lase sunetul să iasă din căşti, astfel încât utilizatorul să audă atunci când cineva vorbeşte cu el sau îl strigă pe nume.

Samsung Galaxy S8 se pare că va fi prezentat publicului în data de 29 martie, în cadrul unui eveniment de presă ce va fi susţinut în New York, iar asta înseamnă că căştile wireless Level In ar putea fi anunţate tot atunci.

Toate zvonurile legate de Samsung Galaxy S8

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!